Thon Hotel Rotterdam

| | ,

De locatie van dit driesterrenhotel is moeilijk te overtreffen. Het ligt direct aan de Maas aan de stadskant van de Erasmusbrug en heeft een indrukwekkend uitzicht over deze belangrijke ader door de stad. Daarnaast kun je vanuit je kamer, het restaurant of een vergaderzaal de Wilhelminapier bewonderen, die zo typerend is voor de Rotterdamse skyline. Thon Hotel Rotterdam bevindt zich in het Scheepvaartkwartier waar veel historische gebouwen en musea te zien zijn. Het ligt daarnaast op loopafstand van de Rotterdamse kunst as en heeft nabijgelegen parkeergelegenheid en openbaar vervoer.

Thon Hotel Rotterdam biedt 92 kamers die allen voorzien zijn van gratis WiFi en een moderne uitstraling hebben. De omgeving van Thon Hotel vormde de inspiratie voor de kleuren en vormgeving van het interieur en zo zie je hier de Maas in veel details terugkomen. Sporters kunnen met een toeslag gebruikt maken van het fitnesscentrum op twee minuten loopafstand van het Thon Hotel bevindt. Dit fitnesscentrum is 24 uur per dag geopend. Daarnaast biedt het hotel ook vergadermogelijkheden en vind je er Brasserie De Swaan.

Eten en vergaderen in het Thon hotel

Brasserie De Swaan is een fantastische plek met uitzicht over de Maas waar je heerlijke koude en warme gerechten als ontbijt, lunch of diner kunt nuttigen. De ingrediƫnten van de menukaart zijn gebaseerd op verse en lokale producten.

Wil je een vergadering organiseren? Ook dit kan in Thon Hotel Rotterdam. Er worden twee vergaderzalen ter beschikking gesteld. Ook deze zalen genieten van een adembenemend uitzicht en bieden ruimte voor 2 tot 60 personen. Een van de zalen heeft, complementair op de vergaderruimte, een comfortabel ingerichte. Of je nu als toerist of zakenreiziger Thon Hotel Rotterdam bezoekt, door de bijzondere en centrale locatie en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zal het een memorabel bezoek worden.

De geschiedenis van het Thon Hotel Rotterdam

Thon Hotels begon een aantal decennia geleden als Rainbow Hotels, opgericht in het jaar 1989. Olav Thon, de ondernemer die Thon Hotels startte, wilde een keten met een centrale ligging in grote steden beschikbaar maken voor ieders budget. De hotels begonnen als Rainbow Hotels en werden in 2005 herbenoemd naar Thon Hotels.

Inmiddels vind je onder andere in Noorwegen, Belgiƫ en Nederland in totaal 70 Thon Hotels, zo ook in Rotterdam. De verblijfplek in Rotterdam opende in 1992 als Tulip Inn haar deuren en veranderde later haar naam naar Thon Hotel. Na een renovatie heeft het vandaag de dag een fris en kleurrijk interieur en wordt er, geheel in Thon Hotel stijl, goede service en een goedkoop verblijf aangeboden.

Vorige

Wereldmuseum Rotterdam

Supermercado Rotterdam

Volgende