Taxi platform Bolt in Rotterdam

| | , , , ,

Na Amsterdam en Haarlem zal Taxiplatform Bolt ook de rest van Nederland in een rap tempo gaan veroveren. In Rotterdam zijn al Bolt taxi’s gesignaleerd wat erop lijkt te wijzen dat de populaire taxi-app ook snel in de Maasstad zal kunnen worden gebruikt. Geweldig nieuws voor taxichauffeurs, voor klanten en voor de stad Rotterdam.

Bolt Taxi Diensten

‘Bolt’ staat voor zowel snelheid als elektriciteit. Niet gek voor een taxiplatform dat zich sinds de oprichting in augustus 2013 razendsnel ontwikkelt en verwacht dat er in de nabije toekomst enkel nog elektrisch zal worden gereden. De ‘Financial Times’ gaf Bolt een 3e plek op de lijst van Europa’s snelst groeiende bedrijven van 2020. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het taxiplatform in Londen en Parijs inmiddels een flink marktaandeel heeft veroverd.

In 2015 heeft ‘Bolt’, toen nog ‘Taxify’, al voet aan de grond proberen te krijgen op de Nederlandse markt. Toen bleef het bij een verkenningsfase omdat de tijd voor een ander taxiplatform in Nederland nog niet rijp werd geacht. Nu dit wel het geval is, zullen ook Rotterdammers snel gebruik kunnen gaan maken van een taxiplatform dat zich niet alleen richt op klantvriendelijkheid, maar vooral aandacht heeft voor haar chauffeurs. Door de chauffeur altijd centraal te blijven stellen onderscheidt taxiplatform Bolt zich van anderen in de branche.

Chauffeurs van het Bolt Taxi Platform

Tevreden chauffeurs leiden volgens de Bolt-filosofie namelijk tot tevreden klanten. Dit verklaart het wereldwijde succes van het bedrijf. Niet alleen passagiers, maar vooral ook taxichauffeurs in Rotterdam kijken dus uit naar de komst van het bedrijf naar de Maasstad. Dat taxiplatform Bolt in Nederland zo populair is onder chauffeurs laat zich makkelijk raden.

  1. Bolt vraagt van haar chauffeurs met 10% tot 20% een fors lagere commissie dan andere taxi-platforms.
  2. Bij klachten en geschillen luistert het supportteam van Bolt zowel naar de klant als naar de chauffeur. Beiden worden gehoord waarna er direct een beslissing kan worden genomen omdat bij taxiplatform Bolt die bevoegdheid wél bij het supportteam ligt.
  3. Bolt waakt voor een goede balans tussen de vraag naar ritten en het aanbod van chauffeurs. Stilstaande Bolt taxi’s die wachten op klanten en Bolt taxi’s die zinloos rondjes rijden over de Coolsingel in Rotterdam zal je niet zien.
  4. Bolt reikt de hand aan chauffeurs en biedt deze een lease-oplossing indien ze zelf niet in bezit zijn van een auto.
  5. Bolt biedt chauffeurs korting bij tankstations en bij verzekeringen.

Het is dus geen verrassing dat Bolt in Nederland inmiddels samenwerkt met meer dan tweehonderd chauffeurs en het zal niemand verbazen niemand dat er in Rotterdam al veel chauffeurs staan voor de nieuwe Bolt klanten.

Taxi Bolt Klanten

Tevreden Bolt taxi klanten in Rotterdam

In meer dan 40 landen heeft taxiplatform Bolt inmiddels meer dan 50 miljoen tevreden passagiers vervoerd. Deze worden met een goed werkende, uiterst gebruiksvriendelijke app gekoppeld aan chauffeurs, zoals we dit ook van andere taxiplatforms gewend zijn. In tegenstelling tot andere taxiplatforms zijn Rotterdammers met gebruik van de Bolt-app verzekerd van een goedlachse, uitgeruste chauffeur die hen weer veilig thuisbrengt na een avondje uit. De lagere commissies zorgen ervoor dat Bolt-chauffeurs meer overhouden aan hun ritten en niet genoodzaakt zijn om werkdagen van 14 uur te maken om het hoofd boven water te kunnen houden. Daarbij wordt ook het aantal chauffeurs in Rotterdam gereguleerd en afgestemd op de vraag naar ritten zodat Bolt-chauffeurs die in de stad rijden ook daadwerkelijk werk hebben. Het is om deze reden dat Bolt Rotterdammers een fijnere en veiligere taxi-ervaring biedt dan elk ander taxiplatform, iets wat Bolt wereldwijd heeft bewezen.

Zakelijke Bolt taxi klanten

Zakelijke klanten zijn ook aanzienlijk beter af met Bolt. Bolt Business is in het leven geroepen om zakelijk vervoer niet alleen goedkoper, maar ook overzichtelijker te maken. 30% goedkoper dan standaard taxiritten kan er worden gereisd en met een druk op de knop is een overzicht te verkrijgen waarmee direct inzichtelijk is wie, waar, wanneer, voor welk bedrag en welk bedrag aan omzetbelasting er mee is gemoeid. Ook heb je meer keuzevrijheid in de manier waarop je wenst te reizen naar een vergaderlocatie, een unicum in taxiplatformland.

Het mag duidelijk zijn dat niet alleen taxichauffeurs en passagiers blij kunnen zijn met de komst van Bolt naar Rotterdam, maar ook de stad zelf. Een tevreden chauffeur leidt tot een tevreden klant. Een uitgeruste chauffeur leidt tot beter rijgedrag. En beter rijgedrag leidt tot minder ongelukken en veiliger verkeer in Rotterdam.

Na een avondje uit in het centrum razendsnel met de app een Bolt taxi bestellen die binnen luttele aan komt rijden waarop een goedlachse chauffeur de deur voor je opent, je welkom heet in zijn taxi en jou weer veilig thuisbrengt terwijl je in de taxi in gesprek met de chauffeur nog even nageniet van je avond. Een tevreden chauffeur, een tevreden klant. Dit is Bolt, dit is de Bolt-filosofie en dit is hoe Bolt met hoge snelheid de wereld blijft veroveren.

Vorige

De Beste 4-sterren Hotels in Rotterdam

De prachtige Skyline van Rotterdam

Volgende