’t Zusje Rotterdam

| | , ,

Een avond dineren bij ´t Zusje staat gelijk aan een avond Bourgondisch genieten. Dit kan al voor € 31,80 per persoon en je kunt voor dit bedrag onbeperkt een hele avond tapas eten. Je zult je in dit restaurant met de huiselijke inrichting direct thuis voelen. ´t Zusje kan rekening houden met dieetwensen en voor kinderen is er een speciaal menu.

De opzet van ´t Zusje draait om genieten en gezellig samenzijn. Zo is de placemat de menukaart en heeft iedere tafel een bestel blad die je samen met je tafelgenoten invult. Zo beleef je het eten en samenzijn op een bijzonder manier en wordt het eten een echte sociale aangelegenheid. De gast bepaalt de inhoud van de avond.

Zelf inchecken bij ’t Zusje in Rotterdam

´t Zusje heeft een eigen app. Deze bijzondere app maakt het mogelijk op een makkelijke manier direct een tafel tot vier personen te reserveren via je smartphone. Als je met meerdere gasten wilt komen, je een speciale dieetwens hebt of een gelegenheid viert, bel dan 0900-98753 of reserveer via de website.

De app maakt het mogelijk om punten te sparen voor fantastische Zusje-prijzen. Maar let op! De insteek van ´t Zusje is gezellig samenzijn en zodra je je telefoon gebruikt tijdens je avondje uit, stop je automatisch met het sparen van punten. Een leuke uitdaging om de telefoon eens links te laten liggen en daadwerkelijk te genieten van het moment.

Onbeperkt tapas eten zonder tussendoor op je telefoon te kijken

Een stukje geschiedenis van restaurant ’t Zusje

´t Zusje is in 2011 ontstaan als een ´zusje´ voor Brasserie de Baron in Uden. Het idee was een franchiseorganisatie te beginnen vanuit het idee “all you can eat tapas” in een bijzondere setting. De vestiging in Uden werd de test vestiging en zo ook het uitgangspunt voor alle toekomstige Zusjes.

Het duurde echter nog tot het voorjaar van 2019 voordat ´t Zusje een franchiseonderneming in Rotterdam opende. Bij ´t Zusje Rotterdam kun je kiezen uit een gevarieerd aanbod van zestig tapasgerechtjes. ´t Zusje Rotterdam ligt in het pand De Vijf Werelddelen. Het heeft een eigen werelds karakter en ook enkele Zusje kenmerken, zoals de stilstaande klokken. Deze worden in de restaurants opgehangen met een knipoog naar genieten zonder de tijd in de gaten te houden.

Vorige

Holland Casino Rotterdam

Hotel New York in Rotterdam

Volgende