Supermercado Rotterdam

| | , ,

Dit veelkleurige restaurant in Rotterdam laat iedereen kennismaken met de Latijns-Amerikaanse keuken. Het menu is uitgebreid en verrassend, van Peruaanse Ceviche tot Argentijnse Rib Eye en Mexicaanse taco´s. Vergeet ook de tequila of churros als nagerecht niet! Het kindermenu is vernieuwend met gefrituurde tortillas met kaas, guacamole en chorizobonendip, mini-taco´s of kipspiesjes met ananas. Kinderen kunnen spelen in de Mini Mercado, een leuke mini-keuken waar ze even zelf chef kunnen zijn.

Supermercado Rotterdam heeft een veelzijdig publiek en je zult hier onder andere gezinnen, zakenpartners, flexwerkers en vriendengroepen bij elkaar zien. Je kunt er heerlijk eten en lekkere cocktails drinken. Het cocktailbar-restaurant heeft daarnaast op donderdag, vrijdag en zaterdag ook een club in de kelder: de Superdisco. Mocht je op deze dagen nog verder willen feesten, dan kan dat hier.

Bestel wat jij wilt

Supermercado heeft de algemene sfeer van het restaurant gebaseerd op Latijns-Amerikaans streetfood. De gebruiksaanwijzing van het menu is dan ook eenvoudig: bestel gewoon wat en hoe jij wilt. Alles wat je besteld wordt op hetzelfde moment geserveerd en zo zie je het hoofdgerecht, kleine hapjes en de bijgerechten bij elkaar op tafel staan.

De gedachte achter dit menu is dat je op deze manier de gerechten kunt delen en er samen met je tafelgenoten van kunt genieten. Uiteraard kun je ook tijdens het eten meer bestellen en staat het team van Supermercado altijd voor je klaar. Reserveer van tevoren via de website supermercadorotterdam.nl.

De geschiedenis van Supermercado in Rotterdam

Supermercado Rotterdam is een relatief nieuwe locatie in het oude gebouw van Blender. Het team van Blender is dit nieuwe businessmodel gestart en is met dit initiatief een mooie aanvulling in Rotterdam op de restaurants die de Latijns-Amerikaanse keuken aanbieden. Supermercado opende in 2016 haar deuren op de hoek van de Witte de Withstraat met de Schiedamsevest, in het pand dat bij de meeste mensen bekend is als Blender.

Met het nieuwe moderne en kleurrijke restaurant wil het team een plek creëren waar jong en oud verrast kunnen worden door bijzondere Latijns-Amerikaanse smaken. Zo is het de perfecte locatie voor een afsluiting van de dag of voor het begin van een lange avond en tref je er een gevarieerd publiek.

Openingstijden Supermercado Rotterdam

Maandag12:00 – 01:00
Dinsdag12:00 – 01:00
Woensdag12:00 – 01:00
Donderdag12:00 – 01:00
Vrijdag12:00 – 02:00
Zaterdag12:00 – 02:00
Zondag12:00 – 01:00
De keuken is open tot 23:00 of 01:00 op vrijdag en zaterdag
Vorige

Thon Hotel Rotterdam

The Student Hotel Rotterdam

Volgende