Stayokay Rotterdam

| | ,

De schots en scheve Kubuswoningen van Rotterdam zijn een van de bekendste bouwwerken in de stad. Geen enkele kamer in Stayokay is hetzelfde door het bijzonder ontwerp van Piet Blom. Alle kamers beschikken over WiFi, opbergruimte en beddengoed. Er is ook een bar, terras en restaurant. Je overnacht hier in de beroemdste woningen van Rotterdam.

Stayokay Rotterdam focust zich op samenzijn en mensen leren kennen. In de gemeenschappelijke ruimten en het restaurant zijn gezelschapsspellen beschikbaar. Je kunt ook een vergaderzaal huren voor een vergadering of event op deze bijzonder inspirerende locatie. Als je de stad op een relaxte en duurzame manier wilt verkennen, biedt Stayokay ook fietsverhuur. Vanwege de belangrijke architectonische waarde van de Kubuswoningen organiseert Stayokay ook activiteiten voor basisscholen, voortgezet onderwijs en mbo/hbo-groepen. Wil je er een nachtje verblijven? Hier kun je lezen hoe dat bij Stayokay precies werkt.

De Stayokay kamers

Stayokay Rotterdam biedt kamers voor 2 tot en met 8 personen. Er zijn gedeelde kamers waarbij je een bed op een 4-persoonskamer deelt met mensen van je eigen geslacht, of een kamer gemengd tussen man of vrouw. Geef bij de boeking aan welke optie je voorkeur heeft. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet en je krijgt een lakenpakket waarmee je je bed kunt opmaken. Neem je eigen handdoek mee of huur er een in Stayokay.

Verblijf je liever in een privékamer? Boek dan een Cube Studio, een privéstudio met eigen ingang in een van de Kubuswoningen als onderdeel van Stayokay Rotterdam. Voor welke optie je ook kiest, iedere kamer is inclusief ontbijt in het restaurant. Kinderen tot en met 2 jaar verblijven gratis en kinderen jonger dan 13 jaar moeten onder toezicht van volwassenen op een privékamer verblijven. Als je een bed op een gedeelde en gemengde kamer wilt boeken moet je minimaal 18 jaar oud zijn, of begeleid worden door iemand van deze leeftijd.

De geschiedenis van Stayokay Rotterdam

De geschiedenis van Stayokay gaat terug naar het jaar 1929, toen de Nederlandse Jeugdherberg Centrale (NJHC) avonturen organiseerde voor Nederlandse jongeren die het land wilden verkennen. Door de jaren heen veranderde het in Stayokay.

Stayokay Rotterdam opende in de lente van 2010 haar deuren in de bekende Rotterdamse Kubuswoningen. Deze bijzondere woningen zijn ontworpen door Piet Blom en gebouwd tussen 1982 en 1984. Eerst zat op deze locatie Jeugdherberg De Windroos en tegenwoordig is het in handen van Stayokay. Heb je altijd al willen weten hoe het is om in een Kubuswoning te verblijven? Dat kun je nu ervaren bij Stayokay Rotterdam.

Vorige

The Student Hotel Rotterdam

Een onvergetelijk avondje uit in Rotterdam begin je in 1 van deze restaurants

Volgende