Overnachten in de mooiste hotels in Hoek van Holland

| | ,

Ben jij er ook aan toe om even heerlijk uit te waaien aan het strand? Waar kan dat nu beter dan in het gezellige Hoek van Holland. Kijk uit op de Nieuwe Waterweg met de indrukwekkende Maeslantkering of loop over het mooie strand en de Noorderpier. Ook als je gebruik wilt maken van de Stena Line of steden als Rotterdam, Delft en Den Haag wilt ontdekken, is Hoek van Holland een prima uitvalsbasis. Kortom: een bijzondere kustplaats met fijne overnachtingsmogelijkheden, waarvan wij vijf speciale hotels voor je hebben geselecteerd. Vanuit waar begin jij je avontuur aan de kust?

Hotel Kuiperduin

bed in hotelkamer Hotel Kuiperduin in Hoek van Holland

Als je op zoek bent naar een authentieke en rustgevende plek in het centrum van Hoek van Holland, dan ben je bij Hotel Kuiperduin aan het juiste adres. Als je blijft overnachten, mag je gebruik maken van de sfeervolle achtertuin, huiskamer, keuken en lounge. Ook verhuurt het hotel fietsen waardoor je snel, gemakkelijk én ecologisch alle hoeken van de stad en het strand kan ontdekken. Daarnaast ligt het op 1,5 kilometer van de Stena Line.

Noordzee Hotel

Hotelkamer in hotel Noordzee in Hoek van Holland

Een ander hotel dicht bij veerdienst Stena Line is het Noordzee Hotel. Hier vind je 7 eenvoudige kamers en een familiekamer, ieder met eigen badkamer en internet. Een plus van dit hotel is dat het een vervoersservice van en naar het station of de Stena Line aanbiedt. Daarnaast kun je er fietsen en e-bikes huren, die je direct bij het hotel kunt opladen.

Hotel Amerika

Hotelkamer in Hotel Amerika Hoek van Holland

Nu je er toch bent, kun je ook kiezen voor Hotel Amerika dat sinds 1902 gezien wordt als een icoon in Hoek van Holland. Behalve overnachten in de moderne en luxe kamers met historisch randje, kun je hier ook genieten van Amerikaans getinte gerechten. Het hotel ligt aan de rand van de stad nabij de haven en is zo een prima uitvalsbasis om de kustplaats en omstreken te verkennen.

Hotel Mijn Torpedoloods

Hotelkamer hotel Mijn Torpedoloods Hoek van Holland

Direct aan de historische haven van Hoek van Holland vind je MIJN Torpedoloods. Het voormalig badhuis voor militairen dat op de gevel nog altijd de naam Mijn Badhuis draagt, is met tien moderne, sfeervolle en frisse kamers perfect als je op een bijzondere manier de nacht wilt doorbrengen. Nog een pre is de ecologische insteek van het hotel: er is een oplaadpunt voor elektrische auto’s en uiteraard is er een overdekte plek voor je fiets.

Landal Beach Villa’s

Uitzicht over zee vanaf het terras van Landal Beach Villa’s

Tot slot mogen Landal Beach Villa’s absoluut niet in dit lijstje ontbreken. Is het jouw droom om direct aan het strand te ontwaken? Dat kan hier in de moderne villa’s van Landal. Geniet de hele dag van het uitzicht over het strand en de Nieuwe Waterweg waar de imposante containerschepen langsvaren. Ook zijn er vele watersportmogelijkheden zoals kitesurfen en windsurfen. Hoe dan ook; deze plek staat garant voor een romantisch uitje of een relaxte familievakantie aan zee.

Verlichte Vuurtoren in Hoek van Holland
Vorige

De prachtige Skyline van Rotterdam

Inntel Hotels Rotterdam Centre

Volgende