Novotel Rotterdam

| | ,

Novotel Rotterdam Brainpark is een comfortabel viersterrenhotel op een goede locatie in het oosten van de stad. Met 210 moderne kamers is het een prettig verblijf. Door de goede service ben je er direct thuis. Kies uit een double-, twin-, triple- of familiekamer. Ook zijn er de ruimere en luxere executive kamers. Er is gratis logies en ontbijt voor twee kinderen tot de leeftijd van 16 jaar die op dezelfde kamer als hun familie verblijven. Novotel Rotterdam is een prima optie voor een familie- of zakelijk verblijf. Gasten hebben in het hele hotel toegang tot gratis Wifi.

Het hotel in Rotterdam biedt daarnaast een goed ingerichte fitnessruimte op de tweede verdieping. Hotelgasten kunnen gebruik maken van deze faciliteit. De ligging dicht bij het Kralingse Bos maakt het voor sporters en wandelaars ook makkelijk om buiten te sporten. Bij de receptie kun je een looproute door het bos krijgen.

Samenkomen in het Novotel Rotterdam

Naast slapen, is het in Novotel Rotterdam ook mogelijk om te vergaderen. Het hotel in het Brainpark stelt negen vergaderruimtes ter beschikking die samen ruimte bieden voor 400 personen. De kleinste vergaderruimte is 21 vierkante meter, de grootste 656 vierkante meter.

Een andere ruimte om samen te komen in Novotel Rotterdam is in het restaurant NJOY. Hier staan lekkere, gezonde en eenvoudige gerechten op het menu en je kunt er terecht voor ontbijt, lunch of diner. Er is ook plek voor groepen en met mooi weer is het terras toegankelijk.

De geschiedenis van het Novotel Rotterdam

Novotel is een hotelketen binnen de Accor-Group en ook de eerste keten van deze groep. Het eerste hotel werd in 1967 in Frankrijk geopend en deze vestiging diende als voorbeeld voor de vele hotels die zouden volgen. De faciliteiten in Novotel hotels zijn vaak hetzelfde, hoewel de inrichting kan verschillen afhankelijk van de ouderdom van de gebouwen waarin zij gelegen zijn. Meestal beslaat een kamer ongeveer 25 vierkante meter en is er in het hotel vaak een restaurant en bar te vinden. Daarnaast zijn er hotels die een sportruimte of een zwembad aanbieden.

Novotel is sinds 1990 in Rotterdam te vinden, en wel in Deel I van het Brainpark in Rotterdam. Brainpark is een bedrijventerrein tussen de Kralingse Zoom en de A16 ten oosten van de stad. Het hotel is in 2009 grondig gerenoveerd en is een goede optie voor personen op zoek naar een viersterrenhotel dicht bij de Erasmus Universiteit, de Rotterdam School of Management, bedrijven in het Brainpark en het mooie Kralingse Bos.

Vorige

Rechtbank Rotterdam

Nieuwe Binnenweg

Volgende