Nhow Hotel Rotterdam

| | , ,

Wanneer je in het 4 sterren nhow Hotel Rotterdam verblijft, voel je je onderdeel van het iconische gebouw, De Rotterdam. De kamers in het hotel zullen je een fantastisch uitzicht over de skyline van stad geven. Het hotel beschikt over 274 luxe kamers die allemaal onder andere een minibar, roomservice en snel gratis internet hebben. Verder is er een heerlijk ontbijtbuffet beschikbaar en kun je er overdekt parkeren. Wil je nog meer luxe? Reserveer dan een nacht in de horizon suite. Deze suite heeft naast een prachtig slaapvertrek ook een aparte woonkamer.

Behalve hotel is nhow ook een restaurant, een bar en een meetinglocatie. Je kunt hier dus veel meer doen dan alleen slapen. Nhow focust zich op de sociale interactie tussen reizigers en lokale bewoners. Dit maakt nhow Rotterdam een populaire uitgaansgelegenheid en als je zeker wilt zijn van een plek in het restaurant kun je het beste vooraf reserveren. Ook heeft de vestiging in Rotterdam een cocktailbar en een dakterras waar je van het bijzondere uitzicht kunt genieten. In de meetinglocatie nhow Rotterdam zijn 11 flexibele vergaderruimtes beschikbaar, dit staat gelijk aan ruim 700 vierkante meter industrieel en minimalistisch design geschikt voor bijzondere bijeenkomsten en events.

Best Hotel Design 2014

In 2014 ontving Office for Metropolitan Architecture (OMA) voor het nhow Hotel Rotterdam de Entree & Hospitality Style Award voor Best Hotel Design. Dit zie je terug in alle aspecten van nhow Rotterdam dat is ingericht met strakke designmeubelen. Verder beschikt iedere kamer over een eigen badkamer, die aangekleed is met gerecycled glas.

Je vindt het nhow Hotel Rotterdam op de Wilhelminakade 137. Het hotel is goed te bereiken met de auto en ook met het openbaar vervoer. Gezien de ligging van het hotel in De Rotterdam aan de kant van de Erasmusbrug, sta je zo bij de metro die je razendsnel meeneemt naar het centrum van de stad.

De geschiedenis van het Nhow Hotel in Rotterdam

Nhow Hotel Rotterdam opende pas in 2014 haar deuren en heeft om die reden een jonge geschiedenis. Het staat op de lijst als derde nhow Hotel ter wereld. Nhow Hotels staan erom bekend dat ze ontworpen worden rondom een thema. Zo opende het eerste hotel in 2007 in de stad Milaan in Italië met een focus op fashion en design. Het tweede nhow Hotel staat sinds 2010 in de Duitse stad Berlijn en heeft muziek en stijl als thema. NH Hotel Group starte in 2014 een nieuwe generatie lifestyle hotels in Nederland, waaronder het nhow Hotel Rotterdam. Dit hotel heeft als thema kunst en architectuur.

 Het thema kunst en architectuur van het nhow Hotel in Rotterdam is al te zien vanaf de buitenkant. Het hotel is gevestigd in het nieuwe gebouw De Rotterdam, ontworpen en gebouwd door niemand minder dan architect Rem Koolhaas en OMA (Office for Metropolitan Architecture). Zowel vanbinnen als buiten is het hotel door Rem Koolhaas ontworpen en heeft het een minimalistisch design. De Rotterdam telt 42 verdiepingen en 23 hiervan horen tot het nhow Hotel. Het is één van de betere hotels in Rotterdam bevindt zich in de oostelijke toren, dicht bij de Erasmusbrug.

Vorige

The Slaak hotel Rotterdam

CitizenM Hotel Rotterdam

Volgende