MOOD Rotterdam

| | , ,

Het hele jaar door wordt bij Mood in Rotterdam feest gevierd. De setting in Las Palmas is uniek en dit, in combinatie met het menu en de smaaksensaties van Mood, maken een bezoek aan het restaurant onvergetelijk. Het interieur is modern en de kaart is geïnspireerd door een mix van klassieke Franse delicatessen en gerechten en authentieke Aziatische gerechten. De Aziatische achtergrond van Eveline Wu komt overal in het menu naar voren.

Alles wat je besteld wordt op originele manier geserveerd en alle producten zijn met zorg gekozen voordat ze bereid worden. Chef-kok Eveline Wu heeft originele textuur- en smaakcombinaties bedacht en je vindt er onder andere fruits de mer, sashimi, wild, sushi, oesters, vlees en gevogelte. Ook aan de dorst is gedacht en de kaart heeft een uitgebreide en bijzondere selectie cocktails en wijnen. Een bezoek aan Mood is een ideaal begin of afsluiter voor een avond gevuld met theater of film in bijvoorbeeld LantarenVenster of het nieuwe Luxor Theater, die beiden om de hoek liggen.

Reserveren en Afhalen

Naast een bezoek aan Mood zijn de heerlijke gerechten ook beschikbaar als bezorg- of afhaalmenu. Zo kun je ook thuis genieten van de rijsttafels, sushi of hot bowls van Mood.

Mocht je liever de speciale sfeer in het restaurant beleven en je door het personeel in de watten laten leggen? Reserveer dan vooraf via mood.nl of bel 0102345122. Mocht je een voedselallergie of speciale wensen hebben, of met een groep komen, geef dit dan bij de reservering aan. Het restaurant is goed bereikbaar met de auto en er zijn parkeergarages in de buurt. Ook zijn er verschillende opties om met het openbaar vervoer te komen.

Openingstijden MOOD Rotterdam

Maandag12:00 – 22:30
Dinsdag12:00 – 22:30
Woensdag12:00 – 22:30
Donderdag12:00 – 22:30
Vrijdag12:00 – 22:30
Zaterdag12:00 – 22:30
Zondag12:00 – 22:30
7 dagen genieten van een heerlijke lunch of diner

De geschiedenis van MOOD Rotterdam

Het relatief nieuwe Mood Rotterdam opende in 2018 onder leiding van Eveline Wu. Deze chef-kok werd in 2017 verkozen tot etnisch zakenvrouw van het jaar, en een jaar eerder won zij het in Rotterdam gehouden wereldkampioenschap Chinese cuisine. Eveline Wu opende haar eerste restaurant op 19-jarige leeftijd en de rest is geschiedenis. Mood by Eveline Wu heeft een bijzondere locatie in Rotterdam gevonden op de Kop van Zuid, in het voormalige restaurant van Herman Den Blijker.

Las Palmas, het pand waar Mood zich bevindt, is jarenlang als werkplaatsengebouw voor de Holland-Amerika Lijn gebruikt. Daarnaast heeft het dienst gedaan als pakhuis, club en als tentoonstellingsruimte. Nu is hieronder andere het Nederlands Fotomuseum gevestigd, en sinds 2018 dus ook Mood by Eveline Wu.

Vorige

Harbour Club Rotterdam

Maassilo

Volgende