JUMP XL Rotterdam

| | , ,

In dit trampoline park staat één activiteit centraal: springen. De connectie met de stad Rotterdam is al snel gevonden, want het decor bestaat uit de haven en containers. Je kunt er vrij jumpen in verschillende area’s die voor jong en oud beschikbaar zijn. Voor kinderen van 1.5 tot 6 jaar is er een mini jump; een zachte trampoline. Jump XL Rotterdam kent tien area’s die allen hun eigen uitdaging hebben en je verzekeren van springplezier tijdens je bezoek.

Houd je van actie en spanning? Dan is de Extreme Zone aan jou besteed waar je een schuine stunttrampoline en een jump tower vindt. Verlies je je evenwicht? Geen zorgen, want veiligheid staat bij Jump XL voorop en bij elke area vind je een foam pit of een BigAirbag. In Rotterdam is er ook een Ninja Course; een hindernisbaan waarbij je behendigheid flink op de proef wordt gesteld. Als je wilt leren springen, kan dat in de Foam Pit waar je vanaf een trampoline in de schuimblokken terecht komt. Voor springen met allerlei trucs ga je naar de Area met de Waterfall Trampoline. Wil je gewoon lekker jumpen? Dan is er de Jump Arena met de Tumbling Lane. Jump XL Rotterdam heeft daarnaast een vier meter hoge Jump Tower waarbij je op een grote BigAirbag landt.

Openingstijden Jump XL Rotterdam

MaandagGesloten
Dinsdag15:00 – 20:00
Woensdag13:00 – 21:00
Donderdag15:00 – 21:00
Vrijdag13:00 – 22:00
Zaterdag10:00 – 21:00
Zondag10:00 – 21:00

Kom je met familie of vrienden? Daag hen dan uit bij de Climbing Wall en kijk wie van jullie de snelste tijd bemachtigt. Of vindt uit wie het meest behendig is met het uitwijken van de twee grote draaiende balken van Twister. Hield je vroeger van trefbal? Speel dan een potje Ultimate Dodgeball waarbij drie tot acht spelers op een trampoline veld een variant van trefbal spelen. Je kunt het beste hier online je toegangskaarten kopen.

Activiteiten en Arrangementen

Jump XL Rotterdam organiseert onder andere lessen en activiteiten. Zo is er Jumpfitness, een intensieve training op de trampolines waarbij je flink wat calorieën verbrand en een goede conditie opbouwt. Ga jij normaal dertig minuten hardlopen? Dan kun je net zo goed tien minuten komen springen. Er wordt ook les gegeven in stunts en tricks. Je leert onder andere hoe je een front- en backflip en een 360-twist kunt doen. Een team van professionele jump masters staat klaar om je alles op een veilige manier te leren, zodat je tijdens een volgende bezoek de show kunt stelen.

Het trampoline park organiseert daarnaast verschillende arrangementen en activiteiten, zoals Clubjumping waar een lasershow, discolichten en muziek de grote hal verlichten en tot leven doen komen. Daarnaast kun je onder andere komen free jumpen, borrels en kinderfeestjes organiseren. Wat de reden voor je bezoek ook mag zijn, een partij springen is altijd leuk.

Plan je bezoek

Een kaartje is geldig voor 1 of voor 2 uur. Bij de kassa kun je de kaartjes laten zien met je mobiele telefoon. De springsessies beginnen ieder vol uur dus je kunt het beste minimaal een kwartier voor tijd klaar staan. Als je geen springsokken hebt kan je die bij de kassa kopen.

Tekst loopt door onder de foto

Er is een Extreme Zone, een klimmuur, een Twister, een Twister en een Ninja Course in Jump XL Rotterdam

De geschiedenis van JUMP XL

Het is halverwege oktober in het jaar 2016 wanneer Jump XL Rotterdam haar deuren opent. Het springparadijs wordt gerund door vader Jan en zoon Dion Stuijt. Zij staan ook aan het hoofd van andere toeristische attracties in Rotterdam, zoals Adventure City en Monkey Town.

Dit relatief jonge bedrijf zit in de buurt van het Feyenoord Stadion en is goed met de auto en het openbaar vervoer te bereiken. Het is populair onder vele leeftijden en biedt verschillende area’s voor flink wat springplezier.

Vorige

Rommelmarkt Rotterdam

SUMO Rotterdam

Volgende