Inntel Hotels Rotterdam Centre

| |

De meeste mensen die aan de stadskant langs de voet van de Erasmusbrug zijn gekomen, hebben dit iconische gebouw vast zien liggen. Achter de vele ramen en de indrukwekkende gevel met overhangende bovenste verdieping bevindt zich het 4-sterren Inntel Hotels Rotterdam Centre. In dit designmodel is de inrichting modern en strak, en zijn de namen van de faciliteiten gekoppeld aan de unieke ligging – aan het Water. Het hotel beschikt ook over een zwembad. Je leest hier alles over de oprichting, inrichting en gemakken van dit hotel.

Zicht op Water

Tijdens de uitbreiding werd er gewerkt met het concept ‘Zicht op Water’, iets wat in het hele hotel terugkomt. Vanaf de zestiende verdieping zijn er, vanuit de feest- en vergaderzalen, panoramische vergezichten over de Maas. Het thema Water heeft het hotel perfect geïntegreerd met de wellness die het aanbiedt. Water heeft nu eenmaal een ontspannende werking op de mens en dat komt in dit hotel goed naar voren. In 2013 opende daarnaast, direct tegen Inntel Hotels Rotterdam Centre, Mainport by Inntel Hotels. In dit 5-sterrenhotel hotel vind je wereldse invloeden terug, die zo typerend zijn voor havenstad Rotterdam. Naast Rotterdam en Zutphen, is de Inntel keten ook te vinden in Utrecht, Eindhoven, Zaandam en Amsterdam.

Luxe en Wellness in hartje Rotterdam

Droom jij ook over een overnachting in een luxueus hotel direct gelegen aan de voet van de Erasmusbrug in Rotterdam, waar je tot rust kunt komen na een dagje shoppen in het centrum of een bezoek aan één van de vele musea? Bij Inntel Hotels Rotterdam Centre is het mogelijk. Naast de comfortabele kamers heeft het namelijk ook een Wellness Club genaamd H2O, compleet met zwembad, Turks stoombad, regendouche, Finse panorama sauna en fitnessruimte. De Club bevindt zich op de achtste verdieping en is uniek in Rotterdam: nergens anders in het centrum vind je een hotel met een zwembad! In de Spa Heaven laat je je in de watten leggen met een Hamam sessie en geniet je van een Turks stoombad

Ontspannen op je hotelkamer

Wil je op de kamer de wellness voorzetten? Dit is mogelijk in de luxe kamertypes die beschikken over onder andere een lounge stoel en een whirlpool. De fantastische uitzichten over de Maas maken de ervaring nog relaxter. Het hotel heeft verschillende kamertypen die in hun naam omschrijven welke uitzichten en luxe je kunt verwachten.    Door haar ligging biedt het hotel vergezichten over de haven, de skyline van de stad, of de Erasmusbrug en de Maas. Zo is er de City View Twin Kamer, de Waterfront Double Kamer, Panorama Kamer, Panorama Top Kamer, en de Panorama Junior Suite. Elke kamer heeft een wekdienst, flatscreen televisie, Wifi, koffie- en thee faciliteiten en een minibar, zitje, bureau, telefoon, airconditioning en een complete badkamer. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en mocht je met de auto komen, dan is er een betaalde parkeergelegenheid op 200 meter loopafstand van het hotel.

Feesten, vergaderen of trouwen

Behalve overnachten, biedt dit 4-sterrenhotel nog meer. Je kunt er een vergadering plannen waar iedere deelnemer zich zal verbazen over de inspirerende uitzichten. Ook kun je er ontbijten, lunchen of dineren. Heb je trouwplannen? Het kan allemaal! Er is plek voor 70 tot 350 personen. In Bar en Brasserie Water geniet je van uitzicht over – hoe kan het ook anders – water en in restaurant Aan Het Water kun je terecht voor een internationaal ontbijtbuffer of een heerlijk diner.

Duurzaamheid

Bijdragen aan een gezond milieu staat bij dit hotel hoog in het vaandel. Inntel Hotels Rotterdam Centre wil met Surprisingly Sustainable bijdragen aan een duurzame toekomst en het is dan ook onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met een Duurzaam Inkoopbeleid. Zo heeft het hotel in Rotterdam bijvoorbeeld een airco met warmteterugwinningssysteem.

Hotelgroep Inntel Hotels

Inntel Hotels Rotterdam Centre was niet het eerste hotel in de Inntel keten. Deze werd namelijk in 1982 opgericht in Zutphen. Al snel daarna, in 1989, volgde het hotel in Rotterdam. Toen bestond het nog uit 148 kamers. Inntel Hotels Rotterdam Centre werd in 2006 flink uitgebreid en kreeg er maar liefst 115 kamers bij en een fantastisch architectonisch hoogstandje op de bovenste verdieping, met prachtig uitzicht over de Erasmusbrug en de Maas. Met deze uitbreiding blijft het Inntel Hotel in de top van de 4-sterren hotels in Rotterdam.

Vorige

Overnachten in de mooiste hotels in Hoek van Holland

Suite Hotel Pincoffs Rotterdam

Volgende