Harbour Club Rotterdam

| | , ,

Je kunt in dit restaurant fantastisch eten en drinken nuttigen in een prachtige oude villa in het Euromastpark. Het is een oase van rust midden in het altijd drukke Rotterdam. Alle gerechten die je op de kaart vindt zijn zorgvuldig geselecteerd en zullen je smaakpapillen verrassen. The Harbour Club heeft verschillende signature gerechten, zoals de exclusieve Dry Aged Tomahawk en de Zeebaars Ceviche. Alleen de beste kwaliteit vlees, groenten en vis worden gebruikt om de gerechten samen te stellen.

The Harbour Club Rotterdam heeft als doel dat alle gasten het restaurant tevreden en met een plezierige herinnering verlaten en het team doet er dan ook alles aan de gasten thuis te laten voelen. Als het weer het toe laat, kan er ook op het terras gegeten en gedronken worden. Het restaurant is een perfecte locatie om op een rustige manier te genieten of zaken te doen. De speciale sfeer wordt, naast het team van The Harbour Club, ook gewaarborgd door de gasten die gevraagd worden geen slippers, petten, trainers, strand- of sportkleding te dragen. Zo is er altijd een bijzondere sfeer die geheel meegaat met de speciale ambiance van het oude pand. Je kunt in het restaurant ook terecht met een groep.

Groepsbezoek en reserveren

Het restaurant is een perfecte locatie voor een meeting, presentatie of privé diner in groepsverband. The Harbour Club biedt verschillende menumogelijkheden voor groepen. Tot en met 10 personen is met mogelijk een keuze van het reguliere a la carte menu te maken. Mocht je met een gezelschap van 10 tot 20 personen komen, dan is er keuze uit een verkleinde kaart of een groepsmenu. Voor groepen met meer dan 20 personen zijn er speciale sales menu´s. The Harbour Club heeft ook ruimte voor grote groepen. Zo wordt er vanaf 60 personen een vast menu besproken.

Je kunt je bezoek online reserveren (Theharbourclub.com) tot 17:00uur op de dag zelf. Als je zeker wilt zijn van een plek is het verstandig om je plek op tijd te bespreken. Mocht je later willen reserveren, dan kun je naar het restaurant bellen (0104368888) en beschikbaarheid controleren. Als je met de auto komt dan biedt The Harbour Club Rotterdam valet parking of self parking aan.

De geschiedenis van de harbour Club in Rotterdam

The Harbour Club Rotterdam opende in 2010 haar deuren in een bijzondere honderd jaar oude villa midden in het Rotterdamse stadspark waar zich ook de Euromast bevindt. De villa was voorheen jarenlang het decor voor discotheek Parkzicht. De locatie is adembenemend en uniek. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het terras van The Harbour Club Rotterdam in 2017 als derde eindigde op de Misset Horeca Terras Top 100.

Het restaurant valt bij veel mensen in de smaak en is geschikt voor een zakendiner of een gezellige bijeenkomst met familie of vrienden. Het pand heeft ook een etage waar plek is voor meetings, presentaties of privé diners.

Vorige

Nieuwe Binnenweg

MOOD Rotterdam

Volgende