Gauchos Grill Rotterdam

| | , ,

In de stad Rotterdam kun je uit maar liefst drie Gauchos Grill restaurants kiezen. Centraal gelegen vind je de vestiging aan de Aert van Nesstraat, dichtbij het casino, verschillende theaters en de bioscoop. Ook zijn de metro, tram en parkeergelegenheden dichtbij. Het is de ideale locatie als afsluiter voor een gezellig dag winkelen of een goede start voor een fijne avond uit.

De tweede vestiging bevindt zich in Hillegersberg a/d Plas Weissenbruchlaan. Deze locatie is perfect als je een groene en ontspannen omgeving zoekt aan de rand van de stad. Het restaurant heeft uitzicht over de Bergse Voorplas. Zoek je juist drukte en een uniek uitzicht op de Maas? Dan kun je terecht bij Gauchos Grill a/d Maas aan de Holland Amerikakade. Het heeft een prachtig terras met indrukwekkend uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam. Daarnaast ligt het dicht bij het nieuwe Luxor Theater. Voor welke vestiging je ook kiest, de beroemde Gauchos-steak staat overal op het menu.

De Gauchos Steak

Het team van Gauchos heeft excursies ondernomen naar Argentinië en zelf gezien waar de producten vandaag komen die in de restaurants bereid en geserveerd worden. Het voedsel waarmee de runderen worden gevoed is 100% natuurlijk en het Argentijnse rundvlees bevat minder vet doordat het vee gras eet in plaats van graan. De beroemde malse Gauchos-steak is afkomstig van jonge stierkalveren die op de Argentijnse pampa´s in vrijheid leven. Het zijn runderen van de hoogste kwaliteit, onder andere door de perfecte combinatie in Argentinië van bodem, klimaat en vochtigheid. Gauchos Grill heeft ook een speciale wijnkaart waarvan de wijnen geselecteerd zijn tijdens reizen naar Argentinië.

Reserveren

Je kunt reserveren via de website gauchosgrill.nl of via de telefoon:

  • Aert van Nesstraat: 0104129797
  • Holland Amerikakade: 0104845521
  • Weissenbruchlaan: 0104613855

Openingstijden Gauchos Rotterdam

Maandag17:00 – 23:00
Dinsdag17:00 – 23:00
Woensdag17:00 – 23:00
Donderdag17:00 – 23:00
Vrijdag17:00 – 23:00
Zaterdag17:00 – 23:00
Zondag17:00 – 23:00
Iedere avond lekker eten bij Gauchos

De geschiedenis van Gauchos Grill

Gauchos Grill begon in 1976 als eerste restaurant in Nederland een horecagelegenheid rondom een thema, in dit geval Argentinië. Los Gauchos opende in dat jaar in Amsterdam aan de drijvende bloemenmarkt. Het restaurant laat stereotypen als lasso´s en cactussen los en focust zich op een eigentijds en elegant interieur met een Argentijnse sfeer. Het verhaal van de Argentijnse Gauchos, hun cultuur en hun manier van leven staan centraal in Gauchos en deze sfeer is voelbaar in ieder restaurant.

De restaurantketen bestaat al 40 jaar en heeft over de decennia een goede naam opgebouwd. Hoge kwaliteit staat centraal en de authentieke Argentijnse manier voor het grillen van rundvlees zorgt ervoor dat mensen blijven terugkomen. Behalve vele soorten mals vlees, zijn er ook visgerechten en groenten van de gril verkrijgbaar. Vandaag de dag vind je in heel Nederland elf vestigingen van Gauchos Grill, vijf vestigingen zijn franchiserestaurants.

Vorige

Marriott Hotel Rotterdam

Markthal Rotterdam

Volgende