EasyHotel Rotterdam

| | ,

Als je overnacht in het EasyHotel Rotterdam verblijf je in een van de 107 eenvoudige, maar moderne kamers die van alle gemakken voorzien zijn. Iedere kamer heeft een eigen badkamer en airconditioning. Je kunt kiezen uit een kleine tweepersoonskamer, een tweepersoonskamer met aparte bedden, een standaard tweepersoonskamer, een zakelijke kamer, kamer toegankelijk voor een rolstoel, of een familiekamer voor drie of vier personen. Het hotel biedt snack- en frisdrankautomaten, maar heeft geen restaurant. Vanwege de ligging van het hotel, in het centrum, zijn er genoeg leuke restaurants op loopafstand te vinden. Gasten kunnen in het hele hotel gebruik maken van gratis Wifi.

EasyHotel Rotterdam is te vinden aan Westblaak en is zo een perfect vertrekpunt om Rotterdam te ontdekken. Daarnaast ligt het op slechts 15 minuten afstand van Rotterdam The Hague Airport. Toeristen en zakenmensen die een comfortabele overnachtingsmogelijkheid in het centrum van Rotterdam zoeken, zijn bij EasyHotel aan het juiste adres. Je kunt hier ook fietsen huren, de perfecte manier om je als een local door de stad te bewegen.

Waar staat Easy Hotel voor

Hotelovernachtingen voor budgetprijzen dat is waar EasyHotel bekend om staan. De hotels zijn comfortabel, veilig en schoon. Het eerste hotel opende haar deuren in 2005. Vandaag de dag heeft EasyHotel 40 vestigingen verspreid over de hele wereld.

In de buurt van het Easy Hotel

Het EasyHotel Rotterdam ligt daadwerkelijk in het centrum van de havenstad. De Markthal ligt bijvoorbeeld op maar 10 minuten afstand. Met de Witte de Withstraat, de Lijnbaan, Koopgoot en het Museumpark in de buurt is fietsen een prima optie, maar lopend ben je er ook zo. In het Museumpark vind je onder andere het Nederlands Instituut voor Architectuur, de Kunsthal en Boijmans van Beuningen.

Op twee minuten loopafstand van het hotel vind je verschillende bars en restaurants waarvoor je bij EasyHotel een gastenkaart krijgt die je 25% korting verschaft. Als je met de auto naar het hotel komt, kun je als gast in Parkeergarage Lijnbaan parkeren voor 17,50 euro per 24 uur. Kom je met het openbaar vervoer? Dan is het slechts 300 meter lopen naar metrostation Beurs waar ook een tram stopt.

Vorige

Dudok Rotterdam

Markten in Rotterdam

Volgende