Dudok Rotterdam

| | , ,

Dudok Rotterdam staat altijd in verbinding met het ritme en de algemene sfeer van de stad. Zo is het er warm, no-nonsens, gezellig en ook industrieel. Gelegen aan de Meent 88 geniet het van een centrale ligging, midden in het Rotterdamse centrum. De Meent komt iedere dag tot leven en Dudok wordt dan ook omringd door een gevarieerd aantal boetieks en winkels. Bij Dudok Rotterdam kun je zowel binnen als buiten zitten, iedereen is er welkom. Je zult hier jongeren, ouderen, thuiswerkers, artiesten, winkelend publiek, zakenlieden en studenten bij elkaar zien. Het terras biedt uitzicht over de mensenmassa die dagelijks langs de Meent struint en in het restaurant zorgen grote ramen voor veel lichtinval.

Dudok Rotterdam heeft, naast de Meent, drie andere horeca gelegenheden in Rotterdam. Zo is er Dudok In Het Park gelegen in een Rijksmonument uit 1850 aan de rand van Het Park. Ook is er het pop-up Dudok Café Rotterdam, een bijzondere locatie met prachtig uitzicht gelegen naast de Erasmusbrug. Daarnaast vind je op de Heijplaat de RDM Kantine, waar je het gevoel hebt in de Rotterdamse haven te lunchen. Bij de Dudok aan de Meent kun je ook een evenement organiseren zoals een verjaardag of een besloten diner. Dudok Rotterdam biedt hier twee zalen aan die zich op de eerste verdieping van het restaurant bevinden. Reserveer voor een van deze locaties via 010 433 3102 of per e-mail naar rotterdam@dudok.nl of direct via de website reserveren.

DUDOK patisserie

Naast de gezellige restaurants heeft Dudok Rotterdam ook een Patisserie op twee plaatsen in de stad. Dudok bedacht een iconische appeltaart die populair is geworden onder gasten van het restaurant. Inmiddels wordt deze taart ook verkocht in de eigen bakkerij. De appeltaart is inmiddels zo bekend dat deze ook in andere horecazaken in Nederland op de kaart staat.

Dudok Patisserie biedt allerlei lekkers zoals koekjes, muffins, cupcakes, taarten en hartig gebak. Daarnaast kun je zelf de uitdaging aangaan om thuis een Dudok appeltaart te maken. Wil je hiermee thuis aan de slag? Koop dan de Appeltaart Do It Yourself Box. Bezoek de vestigingen in Rotterdam Centraal Station of de Westewagenstraat 52 in Rotterdam. Je kunt hier even zitten en je gebakje genieten of voor de mogelijkheid kiezen je aankoop mee te nemen.

Openingstijden Dudok Meent

Maandag09:00 – 22:00
Dinsdag09:00 – 22:00
Woensdag09:00 – 22:00
Donderdag09:00 – 22:00
Vrijdag09:00 – 22:00
zaterdag09:00 – 22:00
Zondag09:00 – 22:00
Adres: Meent 88 Rotterdam

DUDOK is begonnen in de Meent

Dudok Rotterdam werd inmiddels 28 jaar geleden geopend in een pand aan de Meent. Het gebouw is ontworpen door de geroemde Nederlandse architect Willem Marinus Dudok. Hij wilde Rotterdam kennis laten maken met het concept van een stadscafé- en brasserie en hoopte dit met Dudok te bereiken. Bijna 30 jaar later blijkt dat dit is gelukt. Dudok Rotterdam is tot de dag van vandaag een levendige en populaire plek waar mensen elkaar ontmoeten en genieten van samenzijn en lekker eten.

Sinds de opening kun je bij Dudok de hele dag door terecht voor een ontbijt, lunch, diner, borrel of high tea. Lees een krantje of tijdschrift aan de leestafel en raak in gesprek met andere bezoekers. De menukaart is geïnspireerd door de Franse keuken biedt een grote variatie aan heerlijke gerechten.

Het succes van Dudok gaat verder dan Rotterdam met vestigingen in Arnhem en Den Haag.

Vorige

Winkelen in Rotterdam

EasyHotel Rotterdam

Volgende