De Bijenkorf Rotterdam

| |

De Bijenkorf Rotterdam staat symbool voor de wederopbouw van de Maasstad. Daterend uit 1957 huist hier al decennialang één van de drie grootste vestigingen van warenhuisketen de Bijenkorf. Je vindt Bijenkorf Rotterdam aan de Coolsingel, naast de B´Tower en tegenover de Beurs.

Je kunt zeven dagen per week bij de exclusieve Bijenkorf Rotterdam terecht. De openingstijden verschillen per dag en iedere vrijdag is het koopavond Rotterdam, waardoor je op vrijdag tot 21 uur kunt winkelen.

Beauty Services

De Bijenkorf Rotterdam heeft verschillende beauty services. Zo kun je persoonlijk stijladvies krijgen tijdens een 60 minuten durende afspraak met één van de professionele stylisten.

Ook organiseert de Bijenkorf speciale evenementen zoals een beauty Masterclass, waar je alles over schoonheid te weten komt.

Personal Shopping

De Bijenkorf staat bekend om haar exclusieve shop-ervaring. Zo zijn er exclusieve merken verkrijgbaar zoals Calvin Klein, Hugo Boss, Scotch & Soda, United Colors of Benetton, en Ted Baker.

Daarnaast kun je bij de Bijenkorf Rotterdam gebruik maken van het advies en de frisse blik van een personal shopper. Terwijl je winkelt, kun je aankopen ook op maat laten maken bij de tailorservice, of je horloge laten repareren bij de horlogeservice.

Eten en Drinken

Mocht je na al het shoppen trek hebben in iets lekkers, dan kun je terecht bij het Coolsingel Café of het Metro Café, waar Illy koffie geschonken wordt.

Restaurant La Ruche bereid verse gerechten, en Meester-banketbakker in de Bijenkorf Rotterdam voorziet in een uitgebreid assortiment chocolade, taarten en wijnen.

De Bijenkorf Rotterdam klantenservice en bereikbaarheid

Wil je een online bestelling ophalen? Dat kan bij de klantenservice. Daarnaast beantwoord het personeel hier al je vragen en kunnen klanten van buiten de EU eenvoudig de btw terugvragen als ze meer dan 50 euro uitgeven middels het Global Blue-formulier dat verkrijgbaar is bij deze balie.

Zin gekregen om te komen shoppen? Je kunt in de parkeergarage Q-park parkeren en je loop zo bij de Bijenkorf naar binnen. Het is ook een optie met het openbaar vervoer te reizen tot de Coolsingel/Beurs.

Kunsthal Rotterdam

Volgende