CitizenM Hotel Rotterdam

| | , ,

CitizenM Hotel Rotterdam is een centraal gelegen selfservice hotel vlak bij trein- en metrostation Blaak. De Markthal, de Meent en de Koopgoot liggen op loopafstand en met het openbaar vervoer reis je snel naar andere bezienswaardigheden in de stad. CitizenM wil je thuis laten voelen en heeft daarom ook geen lobby maar een living room: een gezellige woonkamer waar je kunt werken, eten en op de gratis Wifi van het hotel de laatste nieuwtjes kunt bekijken en delen. Je kunt in het hotel binnen 1 minuut zelf inchecken en binnen 30 seconden uitchecken met de eigen app van het hotel. Met deze app is je verblijf in CitizenM een contactloos verblijf want via de app bedien je de hotelkamer, kijk je menukaart en regel je dat de kamer wordt schoon gemaakt.

Het hotel heeft een restaurant en bar waar 24 uur per dag eten en drinken wordt geserveerd. Hier, in canteenM, vind je allerlei lekkere ontbijt-, lunch- en dineropties. Het hotel biedt luxe kamers met onder andere een kingsize bed, een regendouche, internationale stopcontacten en films on demand. In de woonkamer kun je gratis een iMac lenen, zodat je kunt werken of surfen op het internet. Naast slapen, eten en drinken kun je in CitizenM ook vergaderen.

Vergaderen met societyM

CitizenM biedt verschillende vergaderruimten aan onder de naam societyM. De vergaderruimtes zijn ruim en comfortabel, hebben modern meubilair en alle technische benodigdheden die handig van toepassing komen tijdens een vergadering. SocietyM heeft 8 vergaderruimtes die plek bieden tot 25 personen. Alle ruimtes hebben toegang tot snel en gratis Wifi.

De geschiedenis van CitizenM Hotel

De CitizenM hotelketen is van Nederlandse origine en is op veel plekken in de wereld te vinden. Het idee achter de hotels van CitizenM is dat gasten zichzelf kunnen bedienen. Het eerste hotel opende haar deuren in 2008 op Amsterdam Schiphol Airport en al een jaar later volgde een hotel in het centrum van de hoofdstad. Nog een jaar later, in 2010, opende het eerste hotel van de keten buiten Nederland, in Glasgow. Het duurde nog even voordat CitizenM naar Rotterdam kwam maar in 2013 was het zo ver. Het viersterrenhotel in Rotterdam zit in het Blaakhaven gebouw en bestaat uit 151 kamers van elk 16 vierkante meter.

Vorige

Nhow Hotel Rotterdam

Miniworld Rotterdam

Volgende