Bregje Rotterdam

| | , ,

Proeflokaal Bregje in Rotterdam is populair en heeft vele tafels beschikbaar waar je kunt aanschuiven om een heerlijk diner te nuttigen. De sfeer in het restaurant en buiten op het terras, direct aan de idyllische Entrepothaven in de stad, is gezellig, ongedwongen en doet huiselijk aan. Bregje Rotterdam bevindt zich op de Vijf Werelddelen nummer 77.

Betaal de vaste prijs voor het overheerlijke driegangenmenu en kies uit het gevarieerde aanbod van voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Je drankjes betaal je apart en ook hiervoor kun je kiezen uit een groot aanbod frisdrank, bier en wijn.

De eerste vier dagen van de week eet je voor € 14,50 een voorgerecht, hoofdgerecht en een toetje. In het weekend, vrijdag, zaterdag en zondag eet je drie gangen voor € 16,50. Er is voor iedereen wat lekkers te vinden op de met liefde gemaakte menukaart.

Lekker uit eten en naar de film

Proeflokaal Bregje heeft verschillende acties die je niet kunt weerstaan en je naar het restaurant zullen lokken. Wil je een compleet avondje uit? Kies dan voor Bregje, Filmpje! Waar een driegangenkeuzemenu gecombineerd wordt voor een bioscoopkaartje (te gebruiken van maandag tot en met donderdag) voor maar 19,95 euro.

Ook deelt Bregje van huis tot huis bonnen uit die je kunt inleveren voor een gratis kopje koffie.

Proeflokaal Bregje heeft daarnaast leuke spaaracties. Zo kun je prachtige wijnglazen sparen door een spaarkaart. Voor elke 10 euro die je bij Proeflokaal Bregje besteedt, krijg je een sticker. De eerste sticker zit al op de kaart, een cadeautje van Bregje. Heb je alle hertenkopjes bij elkaar? Tegen inlevering van de volle kaart en 11,50 euro krijg je zes unieke wijnglazen met het logo van Bregje.

De geschiedenis van proeflokaal Bregje in Rotterdam

Het is 2014 wanneer de eerste vestiging van Proeflokaal Bregje wordt opgericht in Den Haag. Deze testvestiging in Den Haag laat gasten kennis maken met de nieuwe formule. De bedenkers van Bregje zijn dezelfde mensen die ´La Cubanita´ naar veel Nederlandse steden hebben gebracht.

De formule van Proeflokaal Bregje draait om de sfeervolle restaurants waar je betaalbaar en lekker kunt eten. Je betaalt vooraf een vaste prijs voor een driegangen-diner en kiest dan van de kaart wat je wilt eten. De formule van Proeflokaal Bregje was al gauw een denderend succes en er volgden restaurants in onder andere Almere, Breda, Noordwijk, Woerden en Rotterdam.

Openingstijden

Maandag17:00 – 22:00
Dinsdag17:00 – 22:00
Woensdag17:00 – 22:00
Donderdag17:00 – 22:00
Vrijdag17:00 – 22:30
Zaterdag17:00 – 22:30
Zondag17:00 – 22:00
Vorige

Pannenkoekenboot Rotterdam

Rotterdam naar Amsterdam met de trein

Volgende