ART Hotel Rotterdam

| | , ,

Het ART Hotel Rotterdam is een kunstzinnig en eigentijds hotel in Rotterdam. Dit viersterrenhotel biedt een unieke ervaring in een gezellige en aangename setting. ART Hotel Rotterdam is in 2005 gebouwd en in 2009 gedeeltelijk gerenoveerd, en heeft behoorlijk wat kamers verdeeld over 9 etages met prachtig uitzicht.

Het personeel is meertalig en zij zullen er alles aan doen je verblijf in dit hotel naar wens te maken. Vanaf het moment dat je ART Hotel Rotterdam binnenstapt, word je verwonderd door alle creativiteit die er te zien is. Je kunt al vanaf 45 euro per nacht beleven hoe het is om in dit luxueuze hotel te verblijven.

Centrale locatie met prachtig uitzicht

ART Hotel Rotterdam is een van de vele hotels in Rotterdam, maar veel kenmerken maken dit hotel uniek. De locatie is prachtig en centraal. Zo loop je in 15 minuten naar Ahoy Rotterdam en neemt het openbaar vervoer je binnen 10 minuten mee naar het stadscentrum. Het metrostation Maashaven ligt bijna naast het hotel. Als je wilt, ben je in 35 minuten in Den Haag.

Het excentrieke hotel heeft een indrukwekkend uitzicht over de skyline en de haven van Rotterdam. Het zicht op de stad en de Maas maken het hotel uniek en de centrale ligging met de nabijheid van het openbaar vervoer dragen hieraan bij. Je kunt ook, voor vijftien euro per dag, je auto bij het ART Hotel Rotterdam privé parkeren.

Kies een kamer die bij je past

Het ART Hotel Rotterdam biedt vele mogelijkheden in de keuze van kamers. Alle kamers zijn stijlvol, kleurrijk, voorzien van gratis Wi-Fi en andere faciliteiten die je verblijf aangenaam maken.

Afhankelijk van de hoeveelheid gasten die er verblijven, kun je kiezen voor een een-, twee-, drie-, of vierpersoonskamer. Ook bestaat de optie te kiezen voor een familiekamer of een luxueuze XL-suite.

Eten en Drinken in Mio Papa

Er is ook een sfeervol restaurant in ART Hotel Rotterdam te vinden. In Mio Papa kun je elke ochtend genieten van een continentaal ontbijt. In de avond worden er Italiaanse gerechten geserveerd.

Vorige

Loetje Rotterdam

Fotomuseum Rotterdam

Volgende